Cosmetisch Arts – Esthetica Medical Clinic

Cosmetisch Arts

Esthetica Medical Clinic is een medisch cosmetisch kliniek dat gespecialiseerd is in de esthetische behandelingen van het aangezicht. 

 

 
Onze artsen

De artsen van Esthetica zijn getraind en internationaal gecertificeerd in medische en cosmetische behandelingen met injectables (botulinum toxine (botox)) die gericht zijn op huidverbetering en huidverjonging. 

Deskundigheid en veiligheid staat bij onze artsen hoog in het vaandel en daarom bezoeken zij regelmatig masterclasses en krijgen zij hiernaast bijscholing en trainingen op het gebied van medisch esthetische behandelingen middels injectables.

Onze artsen kennen een hoge prioriteit toe aan kwaliteit, service, hygiene, comfort en nazorg. Hierbij staan de wensen en ervaringen van onze patiënten centraal. Ook bieden onze artsen een vrijblijvend eerste consult aan, waarin zij samen met de patiënt de meest effectieve behandelmethode zullen kiezen voor het gewenste resultaat. Verder zullen zij tijdens dit gratis consult de tijd nemen om u tips en adviezen te geven over gezichtsverjongende en huidverbeterende behandelingen/leefstijlgewoontes. 

 


Persoonlijk behandelplan

Met een beoordeling van het gezicht en met kennis van uw medische achtergrond, kunnen onze artsen een persoonlijk behandelplan opstellen wat afgesteld is op uw individuele gelaatstrekken en anatomie. Dit zorgt voor effectieve, veilige en uiteraard ook natuurlijk uitziende resultaten. 

 


Hygiene

Esthetica Medical Clinic werkt alleen met big-geregistreerde artsen die zich bekwaamd hebben in de esthetische geneeskunde. Hiernaast wordt er binnen de kliniek gewerkt met de meest recente hygiene standaarden en richtlijnen die gelden in Nederland. 

 


Veilige geneesmiddelen

De botox producten die gebruikt worden bij Esthetica Medical Clinic zijn klinisch uitvoerig geteste producten (die o.a. FDA geregistreerd zijn en) die bewezen effectief en veilig zijn. 

 

Onze behandelingen


Botox
 

Botox wordt met name toegepast voor  de behandeling  van dynamische rimpels en het voorkomen van statische (blijvende) rimpels.  

De repeterende gelaatsuitdrukkingen in ons gezicht kunnen (diepe) statische lijnen op het gezicht veroorzaken. Voorbeelden hiervan zijn voorhoofdrimpels, fronsrimpels (tussen de wenkbrauwen) en kraaienpootjes (naast de ogen). Als gevolg  van zeer kleine en vrijwel pijnloze injecties kunnen de verantwoordelijke aangezichtspieren tijdelijk relaxeren (ontspannen).  Het gevolg hiervan is dat de huid strakker en/of omhoog getrokken wordt en de rimpels minder zichtbaar zullen zijn. Vaak heeft dit als effect dat men er een stuk jonger, frisser en gezonder uitziet. Hiernaast is het ook mogelijk om een subtiele wenkbrauwlift uit te voeren met behulp van botox.  


Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden?

Maak een vrijblijvende afspraak voor een gratis eerste consult met een van onze cosmetisch artsen via de knop hieronder. 


 Een afspraak maken kan ook via WhatsApp (0633709923) of per E-mail via esthetica.mc@gmail.com.


Openingstijden

Esthetica Medical Clinic is (op afspraak) op de zaterdag open tussen 10:00 en 18:00.

 


Social Media

Volg Esthetica Medical Kliniek op instagram (@esthetica_kliniek) en blijf op de hoogte van de nieuwste behandelingen, beauty adviezen en aanbiedingen. 

Emrah

Hair Artist Ladies & Gents
Creative Director
Lees meer

Tugba

PMU Artist
Eyebrow Specialist
Lees meer

Rafael

Hair Artist Ladies
Color Specialist
Bruidsspecialist
Lees meer

Sevim

Manicure & Pedicure Specialist - Make-up Artist
Lees meer

Dina

Black Hair Stylist
All-Type-Braids
Make-Up Artist
Lees meer

Beauty Specialist – Timona

Wellness
Huidverbetering
CosMedische huidtherapie
Lees meer

Cosmetisch Arts – Esthetica Medical Clinic

Cosmetisch Arts
Lees meer