Helena

Inner Beauty Coach

I N N E R    B E A U T Y   C O A C H

#InnerBeautyCoach.EssenceOfJoy

Producten

_________ highlights _________

• Gepersonaliseerd behandelingen, iedere keer opnieuw afgestemd op de huidbehoefte op dat moment •
• De trainingen die Dermalogica huidexperts volgen behoren tot het hoogste niveau in de branche •
• Dermalogica huidexperts werken in de salon met geavanceerde professionele producten •


Benieuwd naar de belangrijkste punten waarop onze huidexpert zich onderscheidt? Lees het hieronder!

Persoonlijke aanpak

Dermalogica’s huidexperts bieden niet steeds dezelfde ‘menukaart’ aan, maar onderscheiden zich door hun persoonlijke benadering. Zo wordt een behandeling en/of productadvies altijd afgestemd op je huidbehoefte, die wordt bepaald aan de hand van een Face Mapping ® huidanalyse.

Kennis

Het kennisniveau van Dermalogica’s huidexperts ligt zeer hoog. Dermalogica is ontstaan uit educatie, en kennis staat daarom ook hoog in het vaandel. De trainingen die Dermalogica’s huidexperts volgen, zijn ontwikkeld door het IDI (International Dermal Institute) en behoren tot het hoogste niveau in de branche.

Experts

Iedere huidexpert die met Dermalogica werkt, doorloopt het Expert programma. Dit opleidingsprogramma kent drie niveaus: Certified, Specialist en Expert. De Expert status is het hoogste niveau, dat wordt bereikt door het succesvol afronden van een groot aantal intensieve trainingen.

Professionele producten

Dermalogica’s huidexperts werken in de cabine met professionele producten. Deze producten mogen alleen gebruikt worden door gecertificeerde huidexperts, omdat ze zeer geavanceerd zijn en hogere concentraties werkzame stoffen bevatten dan producten voor thuisgebruik.

Professionele behandeling

Een huidexpert kan een krachtigere behandeling geven dan jij thuis kunt bewerkstelligen. Niet alleen maken Dermalogica’s huidexperts gebruik van professionele, geavanceerde producten, ook kan gebruik worden gemaakt van speciale applicatie- en massagetechnieken en kan apparatuur worden ingezet om de effecten van de behandeling te vergroten.

Concepten

Dermalogica’s huidexperts maken gebruik van concepten, zoals Face Mapping®, Skin Bar® en ProSkin 30® of ProSkin 60® . Deze concepten zorgen ervoor dat behandelingen en producten persoonlijk op iedere huid kunnen worden afgestemd

BEKIJK HIER AL HAAR PRODUCTEN

Priscilla

Manicure
Pedicure
Medisch Pedicure
Lees meer

Emrah

Hair Artist Ladies & Gents
Your Curl Specialist
Creative Director
Lees meer

Tugba

Brow Specialist
PHI &PMU Brow Specialist
Kleurspecialist
Lees meer

Dina

Black Hair Stylist
All-Type-Braids
Make-Up Artist
Lees meer

Samira

Management
Organisatie
Collabs
Lees meer
Bel ons
Maak afspraak