NOIR STOCKHOLM !

NOIR STOCKHOLM

EMRAH’S FAVORITE – NOIR STOCKHOLM

NOIR STOCKHOLM is ontwikkeld door haarstylist Hans Nilsson en Ellen Ericsson.
NOIR STOCKHOLM wordt meer gezien als een lifestyle brand dan een hair care brand.

NOIR STOCKHOLM werkt altijd vanuit een fashion standpunt. Als je haar mooi zit, wil je er voor de rest ook goed uitzien. NOIR STOCKHOLM bestaat niet uit een enorme productlijn, maar draait juist om kwaliteit. Producten op basis van wat vrouwen nodig hebben. Producten waarvan mensen in de salon denken: ‘Wow, mijn haar zit goed’, en waarmee ze dat zelf thuis ook kunnen bereiken’.

‘’We are Noir Stockholm. We shape, style and tell stories with hair.’’

Bij de ontwikkeling van het merk hield NOIR STOCKHOLM drie stappen in gedachten. Stap één: the look. Die is intrigerend. Mensen moeten denken: ‘ik wil dit ruiken, ik wil dit aanraken’. De producten zien er geweldig uit in je badkamerkastje. Stap twee is de geur. Dat is een heel belangrijk deel van het product. NOIR STOCKHOLM creëert samen met experts een geur de speciaal en subtiel is. Stap drie is functie; het product doet wat het belooft. Dat doet het zeker, stuk voor stuk bevatten ze de beste natuurlijke grondstoffen en zijn samengesteld volgens moderne state of the art formules. Maar hoewel de producten heavy duty zijn, voelen ze absoluut niet zwaar, vet of plakkerig aan.

Bezoek onze salon voor vrijblijvend advies! Of bestel het product via info@emrahparty.nl !
Wij sturen het graag naar je op.

Gebruik jij producten die precies passen bij jouw haartype en weet jij welke producten je zou moeten gebruiken voor jouw perfect look?
Onze stylisten helpen jou graag met het vinden van de juiste haar producten en tools die helemaal aansluiten bij jouw persoonlijke wensen.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Bezoek onze salon voor vrijblijvend advies of maak online snel en eenvoudig jouw afspraak.

NOIR Stockholm is verkrijgbaar @ Emrah Party Conceptstore

XOXO

Producten

Curls & Barber

Hair Artist Ladies & Gents
Your Curl Specialist
Creative Director
Lees meer

Blackhair

Black Hair Stylist
All-Type-Braids
Make-Up Artist
Lees meer
Bel ons
Maak afspraak